De gouden driehoek van ERP, PIM & Ecommerce

Woensdag 15 september 2021 – 14u

U wil meer online verkoop generen? Dan is dit webinar voor u. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op bedrijfsprocesoptimalisatie, automatisering en integratie. We laten zien hoe bedrijfsprestaties verhoogd kunnen worden door alle systemen real-time met elkaar te laten communiceren terwijl zij allemaal een eigen plek binnen het proces hebben. Deze optimale flow zorgt dan ook voor de ultieme customer Journey.

Een ERP is in veel gevallen het kloppende hart van het bedrijf. Het onderhoudt een groot aantal processen en bevat alle informatie om uw bedrijf soepel te laten draaien. In wezen is het ERP waar de product life cycle begint. Het ERP is echter allesbehalve geschikt om producten online te verkopen en producten te verrijken met belangrijke informatie (foto’s, seo teksten, technische specificaties). Daar zijn andere systemen voor, zoals het Product information Management Systeem (PIM) en e-commerce Systeem.

Bedrijfsprocesoptimalisatie draait om het automatiseren van systemen en taken waarbij elk systeem een eigen plek heeft – kostenverlagend en efficiëntie maximaliserend. Zie het ERP als de start, geïntegreerd met uw eindstation: de webshop of een ander verkoopkanaal. Om uw bedrijfsproces te optimaliseren, is het van belang dat zowel de webshop, het ERP als het PIM door middel van integratie goed met elkaar communiceert.

Wat kan u verwachten van dit webinar:

  • Het belang van een juist proces en de communicatie tussen de verschillende systemen
  • Live VS Batch ERP integratie 
  • Het doel van de verschillende systemen en waar deze in de essentie voor bedoeld zijn
  • De rol van Product Information Management
  • Eliminatie van handmatige handelingen (én dus menselijke fouten)
  • Dynamic Pricing vanuit het ERP

En bovenal de mogelijkheid om vragen te stellen in onze Q&A.

PRESENTATIE

Olivier Laloo

Dynamics 365 specialist

Dynamics 365 Specialist
A Collective

&

Johannes van den Berg

Dynamic Web

Presales Consultant
Dynamicweb

Vraag hier de replay van het webinar

Heb je het webinar gemist? Geen nood, vraag hieronder de opname aan.

Select the recording(s) you would like to receive

De Gouden driehoek van ERP, PIM & E-commerce - RECORDED – 15/09/2021Modernize your logistics process with Business Central and Tasklet Factory -RECORDED – 17/6/2021Manage your logistics - process in Business Central RECORDED – 04/06/2021Business Central Finance - RECORDED – 9/12/2020Business Central Logistics - RECORDED – 30/9/2020Business Central Project - RECORDED – 18/11/2020

DEMO

Ontvang een live demo van een ervaren Business Central-consultant

Q&A

De mogelijkheid om vragen te stellen over Business Central in uw organisatie

ONLINE

Volg dit webinar van éénder waar met één klik